guysssssssssssssss!! miss you like crazy…..

lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa giler gua tak menulis…gua bizi?

bizi~~~~bersuka ria…the courses sucks….sorry to say..seriously…can’t deny that….but i’m having fun….a bit haywire…some catfight….but i manage to face it….right sarah? we’re tough aren’t we?huh…

aku tak bawak kereta…so nak jalan susah sikit..nasib bebudak ni ada yang bawak keta..leh mintak belas ihsan mereka…(yeah..azim tak kasik kami sewa keta…nak gi mana cakap..dia bawak…fuh baik hati!!! suwwiiiit..)

course aku juga dihiasi dgn beberapa budak Talisman yang turut berkursus dan melepak kat resort ni…”dihiasi”?…hahahaha…untuk aku yg mata keranjang ni of course that is the best adjective that i could give…some of them really are a head-turner….kind of interested to one….what? noooo….not the one that just wearing boxer while playing voleyball pantai tu….hahahahhahahahha!!(gelak keji!)but he’s cute though…hahhaa….

whatever….

i’ll try to hapdet selalu..terasa takbest pula ia terbiar kosong…..

petang2 keje main voleyball….menjadik ektif pula sampai aku ngan sarah dah kehabisan stok t-shirt…malam lepas dinner main dart…sebelum tidor layan futurama…besok pagi ulang dialog2 futurama yang best…hahha..wiken ini mau pegi pulau kapas…nak ikooot?