wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…..budak pemalas hapdet blog dah kembali…..

sorry sbb aku pemalas..

sorry sbb tidak membuat kunjung balas…

sorry sbb biarkan blog aku sunyi…

sorry sbb biarkan kotak komen korang sunyi juga tanpa komen bernas bernas lah sgt aku

back to the show!!!!!!!!!

1. the resort….gem beach…

aku cerita pasal terengganu sebelum ini sikit2 saje…markah? aku bagi…full mark seyh~~~~~kalah trip aku kat good hope hotel skudai and blue wave shah alam…kali ni superb….wiii….full mark! pemurahkan aku? pemurah beb..coz i didn’t take into account for a bitch that bitching at the beaches…(mcm she sell a seashell at the seashore pulak bunyiknya)

aktiviti aku sgt rutin saje sebenarnyer…pagi gi kelas..petangmain volleyball pantai ngan jejakes jejakes group aku plus some guys from talisman…wu…(still wondering bout that sexy boxer guy?) hahahhahaa…dia dah pandai pakai t-shirt sekarang..tutup aurat sikit..kurang dah seksinyer! wii…lydia! nakal sungguh kamu!!!!apepun dia comel! bagi dia seploh markah!!….lepas main volley….aku terus terjun pool ngan sarah..kuak2 katak then main touchdown dalam air….macam kanak2 terencat pun ade…..

malam lepas dinner..kalau bosan main internet..kalau malas layan futurama ngan sarah kat bilik..kalau adrenalin masih ada..layan main dart di tepi swimming pool sambil minum2 sparkling juice sponsored by jijul….jijul kata aku ada gaya kaki botol!!! arggh!! giler keji! haram la woi!!!!sengal!!! dan kadang2 biler rajin terlebih..melepak di kedai air buah gelas besar….tak leh handle..kembung perut…ada sekali tu kami main sahiba…ala scarbble bahse melayu itu…itu pun lawak jugak…zarin tak habis2 dapat buat perkataan keji dan berbunyi lawak  seperti T-E-R-A-N , K-E-T-I-A-K, K-E-T-A-T! sengal…lepas tu terus paggil nama dgn perkatan yang dihasilkan..ipin memeanipulasi nama aku dan perkataan yang aku buat seperti ‘BERUK’ ter-‘SELIT’ …nama sarah tidak kurang hebat juga..iaitu ”MUKUS’ ‘PONDAN’

2. pulau kapas

2961_74862062339_786962339_1667399_7123511_n-1

minggu kedua kami ke pulau kapas….syok…niat awalnyer nak camping..tp memikirkan aku nak solat leceh pula..kami amek bilik saja…pulau kapas cun…tp..chelet yang kami duduk itu tidak best lansung…kotor…busuk2 sikit…tak jaga langsung…sapu pun tidak…nak pijak lantai dia pun aku geli….dem betul..lapan pluh hengget semalam bagi aku tak worth…sgt geli…macamna kami bersihkan? adelah..rahsia..lepas sarah buat house keeping..barulah selesa sket…sket aje…..ok..tolak cerita chelet makcik gemuk itu…citer pasal snorkeling! kaki aku cedera..sudah aku cerita…sekarang tak baik lagi..lum tertutup habis lagi luka yang terbelah tu…sgt best aku suka…aku akan pegi lagi nanti..bukan pulau kapas la..pulau lain pula….oh yea…resort takbest kami pegi tu ada review dalam lonely planet…memang buruk pun…pelancong pun kutuk juga…hahahah….apelah..malu betul…2961_74862027339_786962339_1667392_2236026_n2

2961_74862052339_786962339_1667397_7302046_n

3. taman tamadun islam

alah..malas nak cerita…aku nak baca manga jap ni..korang layan jelah gambar dua tiga keping ni..

3247_1135179946335_1432416595_30337327_8025537_n

3247_1135180266343_1432416595_30337335_3723555_n

3247_1135180426347_1432416595_30337339_8168602_n

aku nak berenang….tp baju aku telah aku terhantarkan ke dobi pula..adeh..tak dapat nak swim la gini…huhuhu…..petang ini kami akan kerumah gidot..lunch disitu…dia masak2..sgt seronok dan exited!!!!jidot rocks!!! minggu depan aku nak balik…terasa macam malas nak balik..malas nak masuk kerja semula..malas nak ngadap muka boss….malas nak buat kerja..bosan nak muntah!…adeh…

hehehee…..itulah dulue ye…..banyak tu aku hapdet kali ni….syiok~~!