hari ni…

then….besok…

then….lusa!! ak akan kembali ke bumi johor setelah  sebulan merantau ke bumi terengganu….what makes me dont wanna go back home…job..works…boss…management expectations and bla..bla…bla…

but i really miss my home!!!! banyak benda yang aku rindu giler….mak! abah! adik-adik…bro! gua rindu lu bro! gua dah jumpe lampu picit lu nak tp mahal giler bro…dan aku juga tak babar nak ‘sogok’ mereka dgn barang yang aku belikan kat terengganu ni..hahahah….beli kasih sayang sket..hahhaha

aku rindu kezen aku..si kecik pija itu…..tak saba nak balik gomol2 dia…pastu sure sia pau aku calci-yum!!

rindu baby comot aku…waaa…tak lama gua tak ‘fast and furious’ kat highway pasir gudang tu….wargggggggghhh….rindu…ni kira dah sebulan aku tak drive…terasa gigil2 nak drive….

johor!!! i’ll be back..

hahahahhahaha………..

tinggal la kenangan yang sgt syok di terengganu…

semalam aku hampir di telan ombak…main2 kat gigi air ngan sarah…air agak pasang…ombak agak tinggi even kami kat gigi air saja…kami main..lawan..siapa jatuh dia kalah…aku bukan setakat jatuh…siap kena tarik ngan ombak…gila bahaya ngan cemas…pasir masuk dalam baju segala….lawak bila tiba2 aku terdampar macam dugong….bahaya…jgn gatal2 korang nak cuba tau! hahaha….

dan tadi aku shopping lagi….dan habis lagi sen aku…adeh…masak….nak sogok kasih sayang  punya pasal…hahahhaha….tp aku puas hati!!! suke!! suke hati!! yeah!!

aku akan kembali….

tungggggggggggguuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!