1. cerita e-kad

haritu kon tepon aku..

“bubu..hang leh tolong tak..?”

“boleh..”

“buatkan e-kad kawin aku…ntuk distribute kat office ni…”

“wokeh..nak bila?”

“er..besok..”

wargh!!!..dgn itu…dgn magicnye aku ejas..ikut spec yang kon bagi.nak kaler2 pastel…ada paisley2 sket ngan bunga hydrangeas gituh…

then aku bagi dia beberapa pilihan..

ni snapshot facebook aku..

for konkon pilih yang nombor 2 dari kiri..

aku rasa kurang puas dgn design kali ni…buat nak cepat..sori kon…

*************

2. cerita pengapit tersepit

kon!!!

pagi td dia ym

“bubu…hang jadi pengapit aku ye?”

“ape job description pengapit?”

“hang keje berkepit je ngan aku”

“hmm..berbunyi mudah”

….

hahahaa..tp aku tau ia tidak mudah…lagi senang jadi lighting man dulu tu..

bagi tips sket tugas2 pengapit ni hape?

sape tau?

yang pasti pengapit biasanyer

1.berkepit ngan pengantin

2. lap2 peluh dia

3.tolong dia bersiap

4. makan sekali (ni best)

5. berebut2 sambut bridal bouquet masa sesi baling benda alah tu (ok yang ni takde ye..tipu saja)

yang pasti aku tak tau nak pakai baju ape…dan tak carik lagi baju pun..

ni sumer ajak punyer pasal..sape suro dia pegi indonesia pada hari tersebut!

nana pulak tetiba kensel…adeh…