semalam aku sempat poya2 ngan nana…aku pegi beli hadiah ana and farween…kami pegi beli frame ayat kursi and nama2 Allah…. cun giler…yang ukir2..ada..yang cermin ada…yang sulam2 benang emas ada…

sempat jugak org kedai itu jual minyak…pak arab mana ntah…aku layan aje kot2 dapat free satu frame yang ukir2 tu…tektik keji….lawa giler seyh…drool2 aku tgk..nana berkenan kat frame cermin yang reger seribu tu..argh..giler lawa jugak..so kami berangan2 saje lah…

****************

malam td aku dah start bersin2…dah lama aku tak flu..hhacheww..kehulur kehilir bawak kotak tisu…tgh malam 2 3 kali terjaga…so awal2 aku dah merancang malas keje besok..hahahah..keji.keji…ternyata pagi td aku memang flat…kepala aku weng…yeha! mc la!senang..

kenapa korang mintak mc?

1. korang memang sakit giler…tak larat jalan….takleh bangun..takleh buat kerja..memang weng habislah..kalau pegi keje pun tido aje agaknye kat opis..

2. korang rasa mcm malas nak tgk muka bos haritu…nak menarik ketenangan konon2…kurangkan dosa menca**t…

3.korang kena pegi bank..pegi pejabat pos pegi KWSP..pegi pejabat pendaftaran…

4. korang ade date…huhuhuhu..

5. korang nak balik kmapung

6. korang syok kat doktor yang kasik mc tu..

hiieieheieiheie…ooo..korang..salah guna mc ye~~! hahahaha

hakikatnyer mcm biaser je mintak mc bukan sbb sakit…tak elok langsung…huhuhu

********

Mouse

So don’t be alarmed if he takes you by the arm.

I won’t let him win, but im a sucker for his charm.

Trouble is a friend,

yeah trouble is a friend of mine.