pagi ini aku agak ceria..bersedia kiranya nak bekerja..maklumlah…semalam aku mcm dummy…dtg opis bawak diri saja…otak,semangat,kawarasan smer tertinggal atas katil..

“assalamualaikum en xxxx!” dgn semangat waja aku bagi salam kat bos..

“owhh…amacam?” tanyer boss aku..

“ok….”

huk…dia notice ke semalam aku mcm dummy…ding dong2 je kat opis..comot..tak berselera tgk notebook sendiri…huhu…sori boss…mengatuk memang tak leh handle…

hari ni kena psgi opis Kinabalu…settlekan SVOA…huhu..cadang nak angkut kerja balik opis aku..tp..QS dia awal2 dah roger..

“perhaps u can station at our office..easy to communicate ;)”

hehe…..

dan sekali lagi….

gua malas nak kerja dgn org hensem….

siot ar…