dirty truth about leadership….

LEADERS..THEY DON’T LISTEN….

here i want to quote…”a bad boss is an HR manager’s worst nightmare”..

so just pray that the HR manager is a good boss…. or else…

huhuhu…

lame………..

sebenarnye aku dah takde modal nak bercerita…

layan la gambar2 miniature aku ni…smer gambar yard aku yang ‘indah’..

original..

mmhe

fake miniature model…

n826773916_1794279_2859904

here another one..

Picture 004

yang ni aku amek gambar abah dari atas level luffing crane..

Picture 0861 abah pakai overall biru duduk dalam bulatan itu! chummel!

ni aku miniaturekan dgn abah2 sekali..

Picture 086 chummel giler lori merah tu…mcm nak picit2

hmm…still a rough works…main2 saje..testing2 power…(hek eleh..test konon..padahal sesesang siput saja nak buat…main2 Lense blur pastu ejas2 level curve…tarra!

nota kuku kaki: ” When you take risk during your course of work and it fails, it become negligence…When your boss takes risk and it fails, its calculated risk…”

nota kuku kaki cagu:“When your boss asked for your most truthful feedback about him and you replied truthfully, you should be looking for another job”