presentation…

semalam presentation aku..petang..pukul 2:30…sekitar kelmarin kami tak beberapa ready…belasah…smer belasah…aku kecewa dgn diri aku..tidak semantop previous punyer presentation..aku tak prepare elok2..aku belasah..seriyes main belasah…..

workaholic…

kelmarin juga baby-g roger aku…sms…9:00 mlm

“yo beb watpe 2?”  msg baby-g sekitar 8mlm

“tgh lipat baju…?”

“Mak ai..rajinnyer..xde pe..aku kt opis ni..rsa nak nangis..baju tak lipat lagi”

“wow!! workaholic!! kat opis lagi!!”

“aku bukan workaholicla..lipatolic!!”

siot….last2 aku lepak gak ngan dia semalam..makan2 kat ellmigos(camner ntah eja dia?)..

borak2 pasal kerja..borak2 pasal kehidupan..reminisce kisah2 bangang di sekolah dulu…dari time makan..sampai la dalam kereta nak balik..aku gelak sgt teruk sampai kebas tgn tak boleh drive..lawak teramat..

baby-g deskmate..classmate..masa sekolah menengah…sekarang..engineer juga di company ‘rival’ company aku…haha…

nota kaki: lipatolic adalah org yang gila lipat baju..obses dgn aktiviti mengemas baju dalam almari atau robok…

dayah…kau memang sengal..hahahaha