jumaat lepas aku roger zatil..dia kata dia dah beli KACIP…argh..aku jeles…dia beli online..aku try minggu lepas tp nombor cimb yang hantar TAC number tu mcm mencurigakan…ok…aku kensel saje..

aku pegi opis kak zatil…gedik2 nak usha kacip…dia kata kalau tak nak beli online beli kat kawan dia..amek kat skudai..hmm…mcm menarik…

“siapa kawan akak?”

“tok rimau..”

gulp…bunyik dah ngeri…aku pernah layan blog tok rimau…letak komen sedas..tp aku mcm takot sikit dgn dia..takda sbb yang logic..cuma takot sikit…hahaha..

“laa…kenapa.. takot pulak..?”

“ntah..sbb nama rimau kot”

so aku pinjam kejap kacip dia..baca dalam keta….lawak…siyes..

DSC03067

cubaan baca kacip sambil memandu dalam yard…tak laju..had laju 25km/j aje…

ni kalau pipi tau aku sekadar pinjam sure dia kata aku kodi…hahaha…takboleh jadik! aku roger tok rimau…nak jugak!

nak di pendekkan cerita..dapat jugak kacip ahad haritu….janji jumpe to kat stesen  minyak kat rumah dia…huhu..syok!

ok…tok baik giler….tak ‘rimau’ langsung!siyes!haahaa ape yang aku saspen pun aku tak tawu…hahaha….

DSC03092

ok..ni buku aku sendiri…dah kurang kodi aku…wakakakaka….