pending….

pending…..

banyak dalam kepala ni….jap..jap…

loading………

loading………

location: Everly resort..melaka..

status: poya2 santai…

sepatutnyer kena lepak lobby baru dapat wifi…tp notebook aku lagi cepat menangkap wifi resort yang bersebelahan dari dalam bilik..jadi…adalah lebih mulia kalau aku guna saja….tak elok rezeki signal strength 85% itu aku biarkan begitu saja…haha…

the download rate?…pending….

course & kacip

another course month!! aku kat melaka sekarang..nana sudah bising kenapa senyap tak hapdet blog…kembung tertelan pipiyapong punyer kacip gamaknyer…apepun…setelah meracun fikiran dak2 berjaya jugak aku hasut dak2 ni baca…sarah ngan ole yang paling terkena panahan kacip..ole satu ayat gelak..satu ayat gelak…dah habis baca sendiri ulang ayat tu pun gelak…jalan sorang2 teringat saje gelak…

hari selasa ni aku ade BOSET..ape itu?….cas terjun dalam kolam pakai coverall…cas melemaskan diri dalam helikopter terhempas..berjaya?dapat lesen…ok….tak saba siot…kompom satu entri pasal boset ni aje…tungguuuuu

happy course?…pending……

resort…

resort ok…tp org ramai yang amat…lum sempat lagi aku cecah kaki kat pool dia…pool dia crowded…ramai giler kanak2 yang berasa diri mereka kat sunway lagoon…terlebih creative…jgn harap aku bleh back stroke dgn tenang2..tau2 aje ade budak pijak perut or teranjang kepala aku…untuk mengelakkan risiko sedemikian..aku simpan aje niat nak swim…

housekeeping?…pending…..

moussie..

not much to tell…another pending…confused twirling feeling…whatever…

love?hurts?…pending…..

munckin star…

introducing…..setelah lama aku hasut sarah untuk menulis…akhirnyer tergerak juga hati dia hendak menulis…mungkin kacip juga yang dapat menggerakkan hati dia…here got some pieces of her…just started…nak layan dia merepek silakan….munchkinstar…(jgn percaya ape dia cakap! ahahhahaha….)

toilet flushing?….pending……

nota kaki: pending…..

nota kaki bangku: boleh tak kalau aku yang rindu tp aku yang berlagak tak tentu hala tak nak call…bolehke pakai konsep itu?aiyaakkkk