selepas bergayut2 style kepit handphone ngan bantal ngan kepala tanpa memegangnyer…aku yang tak berpakaian proper untuk tidur itu terus maintain di posisi yg sama atas sofa sampai pagi…terkejut!hahaahaha..

mimpi memang takleh blah…mimpi patahkan tgn adik aku..disusuli aksi harimau putih follow keta aku ngan sarah dari belakang…yg tak tahan harimau tu dapat naik keta kami duduk seat belakang pastu tepuk kepala kami berdua guna paws dia yang putih gebu itu..comel..ngeri dan cemas…tp comel…bangang pun ade..

bangun pagi yang secara terkejut itu aku terus lipat2 kain..basoh2 selendang..layan facebook..blogwalking…blogwalking sampai tersangkut kat blog awek yang masuk tv3 haritu…sampai kat entri ni aku sentap kejap..terus terflashback barang pelasmaines 7 tahun lepas…

“kak lyd!!” suara riang2 junior bilik depan…
“kau…oi rambut pelangi?! amek gambar!amek gambar!
“yeah!” jawab minah cute tu…

haha…aku tak ingat sgt cerita muda2 dulu…tp budak ni memang sweet..punk..sweet…baik soft spoken..last sekali jumpa dia masa aku tgh berator cucuk duit masa final year tak silap…heheh..pastu…aku tak dgr cerita…yang pasti sihat lagi orgnyer…hell yeah…she’s damn cool

malam td pagi karok..satu room ngan fazil, ipin n sarah…belasah lagu rossa..agnes..perasan suara cam best..lantak…sumbang pun sumbanglah..nama pun ‘meyumbangkan’ beberapa buah lagu…ipin potong stim  buat suara latar masa aku nyanyi…monyet!hahaha…

hari ni BOSET lagi…version helicopter! yihaaa!!