“harini ni father’s day ke?” azim tanyer aku ahad lepas..

“hmm..second sunday of june…hell yeah…” aku jawab konfident!

“ok thanks”

hahahhahah..mangkuk! Mother’s day second sunday of may!! father’s day third sunday of june!!! yennaday! apekah?!! adhoi!! sori azim!!!miscalculated!! hahahahahaha…

maka..aku rasa aku ngan azim antara org yang wish kat bapak masing2 minggu lepas…hahahahhahahaa……

maka….sempena hari bapa yang cambest ini..abah telah bagi aku safety boots yang baru….sgt cun!!! aku sukeeeeeeeeee…

eh? wait a minute? aku tak salah taip kan?….

please re-type those back!

sempena hari bapa yang cambest ini..abah telah bagi aku safety boots yang baru.

??????

ok?! ape kes hari bapa aku yang dapat hadiah?!!!?ngaaaaaaa…malu..malu….

aku ada cakap haritu aku nak safety boots baru…tgh survey…sekali abah dah survey..ada promo..so dia rembat and dia kata “pakailah”….wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cun?! dem cun giler…

DSC03399

waklakakaka….barulah terasa diri ini best!ok aku suke!

aku tanya abah…dia nak ape? dia bagi msg yang sgt jiwang with some fatherly advise dan aku sgt terharu….ngaaaaaaaaaaaaa….sedday! sedday!

fathers_day--flintstones

Selamat hari bapa…ABAH~~~~!!

****************

kejap lagi mau pergi wedding ipin….

hari ini..hati aku macam kosong…sunyi…(even aku ada boots baru..)

suuuuunyi sampai terasa pedih bila seolah2 ada angin lalu dalam ruangan hati aku yang sepertinya kosong ini…

aku nak basuh toilet…..anggap tiada apa2 berlaku…sekian…