what’s up?

can i just stop with the heart-frowning-aching-breaking post…??!?!?!?

WTF?!

get over it dude….he left…so what?……you got life to live!!!

moving on!!!

ok…whatever….

1. work..

another phase of boredom and hatred…last meeting attended was all about

“dear filthy workers…you’re puny…shut the f**k up and don’t bother to question management decision…you have no right to speak..and to ask why..”

duhhh??!

2. melaka trip

courses…………..C+

food at resort ….A+

chef at resort……A- (good looking….jgn marah dude…hahah..sarah tensen dia tegor2 and berbual2 ngan aku and gdot aje….hahahaha)

food at Alam…….F—– (kucing yang makan friskis sure pandang rendah lauk and makanan kat alam…makan kat asrama dulu pun tak seteruk itu…)

jonker walk……A….best..jalan2 leh lupa diri..hahaha…suke..suke…

pool…….C….besar…best..cantik..tp tak pernahnyer org takde…dari tingkat atas nampak mcm lalat2 aje org2 yang pegi pool…rammmmmai yang amat..nak berenang pun tak selera..dgn budak2 yang creative main air macam kena rasuk hantu…

jigs……….C…..sepanjang kat melaka aku,jidot,sarah and tini try belajar dance..dari aerobik bodo2, how down throw down miley cyrus..sampailah step hiphop tayao and ferly (sila tgk sendiri kat youtube)….step dah dapat..tp smer kaki sumbang….sekali pandang mcm obor2 dalam aquarium…lawak giler…adeh tak leh blah…gelak guling2 tgk gaya sesama sendiri…muntah

karok…..B….tiga hari gi karok..suara sampai takde…terus jadik seksi2 husky2….tempat karok tak la best mana…lagu pun zaman2 purba kala…lauk sekor2 nyanyi….geli bulu telinga mendengarnyer…tp memandangkan nak have fun punyer pasal..belasah saja…hahaha…

3. cerita kl

aku memang anti sket ngan kl/selangor…..smer sebab jalan dia…tak pernah sekali aku pegi kl tak sesat…mcmana nak pg bangi aku sesat sampai ke tol sungai ramal? tak ke mangkuk..peta ada..direction org bagi…sesat juga…aku rasa signboard kat kl smer sabotaj aku…kuangngajo…aku tak hengen duduk sana..bagi aku GPS yang 100% accuracylah baru aku leh duduk kl…kalau tak..tuka balik jalan kat kl tu..takyah nak bertingkat2…bongok! (emosi yang tidak berasas!)

3.1 kl…midvaley…

sesi keluar bersama2 kensel…maka jalanlah aku sensorang…yang pasti aku carik NOSE…kat jb haritu tak jumpa!..so aku lepaskan kempunan aku…sejam lebih juga aku duduk kat kedai kasut…tak keluar2…org yang jual sure dah syak aku nak curik kasut…lalu..aku rembat juga 2 pasang! puas hati aku…walaupun aku sedih sedikit…tp retail therapy memang effective…more relieving than killing a guy…i chose killing earlier…but since it’s not worth it..so i decided to buang2 duit saja….hahhaha

DSC03616

3.2 kl….jalan tar

dah lama aku tak gi sini…tp kalini kejap saja aku pegi…sekali lalu saja jalan…tak sampai sejam…sempat rembat 5 helai selendang baru…gumbira

***retail therapy phase 2 completed***

nota kaki: malas nak bagi entri bernas….(pernah ke?)

nota jari kaki: aku nak buat report pulaklah…lantak…