just finished with grey’s anatomy season 5 marathon…i barely got out of my room yesterday…for the marathon…and the ending?? damn it!! damn it!! damn it!! aku akan mengamuk kat holiwud kalau…they don’t ‘fix’ it for season 6…anyone wanna know what happen??? ooooowhh….i love to tell…but not to spoil it here…email me! and i can really tellll…wahahahahhahahahahahahaha (gelak keji)

today is monday…or mourn-day as i’ve always said….freaking monday blues…i’m tired…too tired…i’m tired of working…no more lydia who loved to kick ass!! no more…my mood deteriorating….the magic isn’t there anymore…i’m stared to thinking what else i should do…to make me happy working….all my team…they already tired and pissed off  and i have no more good words to ‘save’ them…or rather ‘save’ myself….

i’m thinking…i had a dream…to be someone else…i want to work with something i love to do…something i have a freedom to do with…something with creativity and passion…and of course it has to be something people can paid for…but…how??

ok….enuff with the penchacai mourning speech….demmit!

hohoho…

************

wait…this is not freaking nice entry?…it’s freak..but not nice at all…whatever..

can i just be a surgeon? hahahaha (mabuk grey’s anatomy)…then i should just talk about grey then…hahahha

grey’s seasons 5!!!!

for i-don’t-wanna-know-the-ending freaks like me…dun worry..i’m not gonna tell some ending or something..just sinopsis aje…huhuhuhu

Episode 1: Dream a Little Dream of Me

Season 5 kick off with a nice intro…the chief freaks out with the hospital rank..it fall down..so chief kelam kabut and desperately try to get back the higher rank…ade new hunk…a military doctor…and he got something2 with cristina!…not that dreamy and steamy… tp syok juga…

i like tough guy anyway..hhahha…(but not someone with excessive muscle mcm lelaki iklan nyamuk tu..geli!)

Episode 2: Here Comes the Flood

banjir..kat hospital…chief desperate nak regain the rank…buat undang2 baru…derek move in with mer..a bit haywire di situ..biasalah..roomie issue..

Episode 3: Brave New World

Calllie and Erica issue..aku tak ske sgt depa ni..les..bongok juga…kenapa depa nak buat pulak les aku pun tak paham….

Episode 4: There’s No ‘I’ in Team

Domino surgery!!! wihihi..very exciting…12 orang operate at one time…kidneys donors and the recipient…Derek dapat credit untuk procedure ..ala yang dulu meredith masa intern kasik idea tu…derek masuk majalah…mer rasa insulted sbb itu idea dia….and derek seronok over..cakap thanks pun tidak…bongok juga…aku pun ikut emotional hangin…hahaha

Episode 5: Life During Wartime

mamat military tu masuk kerja…haritu dia tolak offer webber…sekarang dia masuk balik…tp since dia dari war field, method hardcore dia tak ramai or suka…hu hie…

Episode 6: Rise Up

Ecrica baru tau kes hati ilang tu..zaman izi rembat hati dari hospital lama hahn ntuk denny…ada issue hangat disitu…hahaha…tgk beb..tgk…

lawak bila derek semak ngan cristina ayik ngan mer berkepit baca diary mak dia..siap suro sloan drag cristina…tgk2 cristina tak layan and tak selera pun ngan sloan..hahha..

Episode 7: These Ties That Bind

hantu danny datang…kacau izzi…izi semak…kengkadang rasa dia gila…intern yang desperate nak belajar mula menjahit2 tangan mereka sesama sendiri..ouch…kemunculan kawan lama meridith…sadie…they got nice nicknames….hahaha…tgk jgn tak tgk..

Episode 8: In the Midnight Hour

Sadie menjadik hardcore dgn operasi menjahit sesama sendiri dgn intern2 lain…nice!!…Yang mcm tak leh terima sadie datang in between dia and meredith…

Episode 9: All by Myself

Residents2 mula berlawan untuk first solo surgery…another battle!! pasal intern mengoperate sesama sendiri kantoi..Critina get the blame…not supported my meridith so mereka bergaduh..chief hukum yang..dgn hukuman yang sgt….sgt ape? tgk sendiri…sure u wanna know who won the battle for first solo surgery?haahaha

Episode 10: Wish You Were Here

ada patient..prisoner with death row patient, Cristina and Meredith terus berperang, Izzie yang mula relationship ngan alex bagitau yang dia asyik nampak hantu danny….and danny refuse to go away..keep saying..”i’m here for you izz..”

Episode 11: Sympathy for the Devil

mak derek melawat hospital…masih lagi ngan issue prisoner itu..mer and cris still fighting…sloan thinks he maybe want to get serious with one of the intern…who?…hahahha

Episode 12: Stairway to Heaven

bailey and mer got some issue..both crossed the line…huhu..issue ape? tgk sendiri…izi still fighting with ‘hantu’ danny..and tired of danny keep saying  “i’m here for you iz…”…guess it really mean something….wahaha…

Episode 13: Beat Your Heart Out

Cristina flirt ngan Owen..military doktor tu, Derek nak propose..tp org lain yang excited lebih…derak takur meridith freak out..izzie mula get some test…why? huhuuhu and Bailey kena promote..

Episode 14: Before and After

Owen ada traumatic problem..sejarah silam perang….. Izzie mengajar intern2 yang mcm bongok2 tu…. Addison get into the game…a nice come back! cun! suke addie..

Episode 15: An Honest Mistake

Addison and Derek bergaduh dalam OR… Cristina discovers malpractice in high places, Izzie mendapat berita burok…uhuhuhu…..

Episode 16: I Will Follow You Into the Dark

issue malpractice derek menjadik hangat and dia tension giler…the interns  diagnose ‘Patient X’…siapa itu patient X?

Episode 17: Stand by Me

Derek putus asa as a surgeon..want to quit…mengamuk tak jadik propose mer..kusut gile dia masa ni….and Cristina berjaya juga dgn solo surgery tp…..tak tahan ngan issue Izzie….huhuhu..

Episode 18: Elevator Love Letter

Owen ada penyakit…yang membahayakan Cristina….izzie pun sakit…derek masih lagi demotivated to go to work…

Episode 19: Sweet Surrender

Izzie sakit….(huhuhhu…..sakit teruk seyh..) Mark and Derek bergaduh haritu…tak baik2 lagi jugak….meridith taknak kawen besar2an….

Episode 20: No Good at Saying Sorry (One More Chance)

mak izzi datang..hmmm…episode ni best..ada budak kecik 6 tahun..tembak bapak sendirik…tatcher muncul semula…callie gaduh dgn papanyer…

Episode 21: What a Difference a Day Makes

car crash….hunt kata george seswai specialist kat trauma…

izzie…masih sakit…and danny…dtg lagi..

Episode 22: Here’s to the Future

episode akhir2 ni makin best….izzie nak kena pilih to be operated or not….bailey haritu nak tukar specialty..nak masuk ped..and tinggalkan genreal surgery…so webber pancing balik..bagi dia ‘new toy’ for general surgeon..mark sloan getting serious with his relationship with….

one of them…sign up of army…wanna be an army doctor..who~~~~??

demmmmittt i wanna tell! i wanna tell!!! hahahahah

Episode 23: Now or Never

Izzie’s memory mencemas kan Alex…and sorang john doe…kena langgar bas sebab selamatkan seorang awek….muka tak nampak…tengkorak fracture…and…and……izzie…and…the john doe…and…and…demmit…!!! arghh!!!!

***********

greys-anatomy-season-5-episode-17

Season 5 best!! siyes…compare to season 4…season 4 haritu macam bangang2 aje…aku suke season 1 and 2…season 3 awal2 tu syok giler..tp since nak last2 tu pilot to private practice jugak so dia kurang seronok disitu…seoson 4 didn’t make any better…but seoson 5 fix it! nice! tp ending mcm siot…aku rasa nak gigit notebook aku tahap tertekannyer…damn…season 6 must be something goooood!! it must be!!!! urgh!!…

********

nota kaki: ice age3 giler babs punyer lawak….nasib baik tak mati ketawa…giler betul!

nota kaki sakit: maybe i’m as dark and as twisted as meridith…..

nota hati: please….stop torturing me…..it hurts……