malam td aku teman su berbuka puasa…tp dia belanja…aku mcm barbaric pau org puasa…(buat muka tak bersalah)…pastu tgk ice age…(lagi…) aku belanja..hahaha…aku tgk for seken  time…su baru nak tgk…kami gelak guling2 mcm biasa…

sepanjang makan….penceritaan lebih kepada gossip hangat…and of course seisi terapi jiwa kacau aku…borak pasal bebudak sekolah lama…huhuhu…gelak gling2…then tgk katun totoro yg kedai tu pasang….

Ice_Age_3_plakat

habis wayang..aku duduk lagi..lengah2 nak bangun…su pun…terkebil2 tgk casting disamping sid ngan baby dino tu joget2 dgn broccoli…

“tet..aku tertido td sebenarnyer…” su buat muka hampa..

“laaaaaaaaaaaa..kenapa tido…mengantuk ke…”

“hmm…..”

“part mana yang kau tido?”

…..??…..

su diam…aku diam…su tgk aku..aku tgk su…pastu kami gelak guling!!!

bodo jugak soalan aku….

whahahahaa…….

buck

the name is…..Buck! (adeh..kau ni lawak tau tak??)

nota kaki: tido biasanyer tutup mata and most of the time kita tak tau ape yang berlaku disekeliling bila tido….paham?! hahahahahah..

nota kaki su: siyes..dalam keadaan tertekan ni..aku nak gi kat chasm of death tu…hahhaa…sure hilang tension!!! hahahahahaha