Salam….

(wahhhh…..sopan aku kali ni….kalau tak main terjah saje..hehe)

ape cerita mengetest market?

ini adalah…hasil conteng2 bangang2 aku guna Adobe Photo Paint 4.0…atau nama glamer nyer Paint…hahahahahahahahah

hasil contengan di provoke oleh masyar sbb mulanyer dia letak avatar yang kiut as profile picture dia…aku ingat dia lukis…so aku dgn gigihnyer lukis avatar aku…mcm bangang je senget2…ni hasil pertama aku…guna mouse…lenguh jugak tgn…

6494_101114028916_826773916_2028915_5848297_n

aku memang suke lukis2 katun pendek2 ni…untuk expressi diri aku…lukisan sebengini boleh didapati bersepah2 di buku2 nota aku…minit meeting…draft report atau mana2 saja ruang menconteng yang mcm best….tp since aku mula berjinak2 dgn seni lukisan gigil2 pakai mouse ni aku jadik mcm gedik2 nak buat selalu…hasil pembuangan masa yang konsisten…banyak juga hasil2 yang konsisten comot2 nyer…ada yang dilukis dgn mouse…ada yang dgn touch pad…

aku pernah nampak gambar adam sepet lukis…aku tanyer menatang ape dia guna…graphic tablet…dia jawab..dan harga nye bukan murah2…setakat lukis katun bantut tocang 2 takde hidung ni buat rugi air liur je beli…

maka….beginilah lebih kurang hasil2 yang di-buahkan oleh aku (membuahkan hasil)..

album layoutok..tidak seberapa pun..aku tahu….layan aje…

tp…dalam senget2 ni pun aku tak sangka ada yang suka…aku terharu…terharu sampai menangis sambil makan nasik (ok yang ni tipu..exxagerate)

galakan awal diberikan oleh masyar sendiri..kemudan disogok dgn kata2 semangat dari hajar…lalu nana…fiqah juga…beth..ixora…izad….

semangat kesukaan semakin melarat bila nana mula mintak aku tubuhkan fan club…ape kejadah?! sekali lagi aku terharu sampai menangis sambil kawad kaki…(ok yang ni laaagi la tipu giler)…tp siyes..aku terharu…

galakan lain deberi juga oleh tok rimau….dia siap suro aku buat t-shirt…tp aku rasa kalau buat aku saje yang pakai…hahaha

apepun….untuk cuba try test….aku teringinlah nak mengetest market…maka..aku gunakan masa lunch aku meng-edit2 t-shirt…mahu juga tgk hasilnye bila jadik t-shirt…hhahahaha…nah  sneak peak…(bunyik macam poyo)

chibi 2chibi 3

chibi 4

amacam?

hehhee…ni suke2 saje….mintak komen sikit…adeke org nak pakai?…aku? kompom aku pakai..aku yang lukis…hhahahahah….

nota t-shirt: lalalalalalalalala…..brape harga aku tak tawu~~~~lalalala

nota t-shirt lagi: berangan2 itu memang best!