AVATAR takes us to a spectacular world beyond imagination, where a reluctant hero embarks on an epic adventure, ultimately fighting to save the alien world he has learned to call home. James Cameron, the Oscar-winning director of “Titanic,” first conceived the film 15 years ago, when the means to realize his vision did not exist yet. Now, after four years of production, AVATAR, a live action film with a new generation of special effects, delivers a fully immersive cinematic experience of a new kind, where the revolutionary technology invented to make the film disappears into the emotion of the characters and the sweep of the story.

*******************************

suda nak masuk 4 kali tak jadik

dan td punyer tak jadik telah buat aku memandu laju tak hengat dunia sambil menanges bagai nak rak…(pompuan kalau dah marah sgt dia nanges je terus..)

tp aku tak kata aku nanges bagai nak rak…tak kata eyeliner aku dah habis smudges penuh…tak kata aku touch up balik before jumpa dia….aku kata aku mengamuk satu kampung aje….

tp..

senang giler nak pujuk aku…

kasih sayang aku boleh dibeli dgn 2 ketul sms minta maaf dan 2 call yang aku refuse nak angkat memula….tak macho langsung…kalau masuk pertandingan ‘show your ego’ aku akan awal2 akan di-disqualified…isik borang.borang kena reject

being abandoned once..makes me paranoid……

….makes me stupid…..

freak out…

last2 tak tgk jugak….

bongok betul jualan tiket yang sold out itu….