sepetang di opis yang hening…

(hening?)

“banyak2 kopi..kopi ape tak bleh makan?” begitulah lebih kurang soalan bob…aku tgh dicsuss pasal design dgn ipin..

“copycat..” aku jawab..giler malas nak pikir

“salah”

“….ntah?..ape jawapannyer?”

“jawapannye…ko pikirrrlah sendiri…kah kah kah”

“bodo! bodo giler!!” azwan ngan ipin join gelak2

“wah..itu belum kau tanyer..banyak2 lupi…lupi ape tak bleh makan! azwan sengal giler..ntah kenapa aku terasa comel giler!! bodo jugak..lupi!!! kah kah kah

“keh keh keh..lupi…”ipin gelak…aku pun dah guling2 dah..

“ha..kalau kau tanyer lupi sure dia tanyer lupi tu ape…?kah kah kah” azwan tak habes2 lagi

seriyes sengal…

nota lupi: kerja yang banyak..dgn continuous and extended working hours memang leh buat otak tak center…

nota comel: lupikirlah sendiriiiiiiii-nabil