hahaha…

tanak……kensel yang dah taip awal2 tadi…berbaur jiwang karat…berbaur protes yang tak bermakna….

letih…

1. Pau

semakin hari aku semakin girang dgn honda C series….moto burok itu sangat2 aku tak sangka ia mencurik perhatian…ku kira kerana bunyik gedek2 yang memekak…rupanye tidak…ada yang dah siap tanyer harga…suro aku tolak moto tu…

tak dapat beb…

gua sayang…

biar bunyik dia gedek2….

biar dah tercabut tempat pijak kaki..(jgn tanye mana ku letak kaki..wargh wargh wargh..)…

biar setiap kali nak start kaki aku mcm nak tercabut nak menendangnyer….

apepun…si comel Pau itu sgt berjasa…

(nama dia Pau..ape?moto ada nama?…iye..ada…)

“ini moto mak lempit punnnya..wa tau…tp ini akak bawak modifait ini moto wa tau mau jadik kak lempit punyya…haiyah..” suke hati je subcon aku accuse aku…kak lempit(rempit) pun kak lempit la~~~!

2.hitam

tahap hitam aku sudah menjangkau di luar kawalan….hari2 balik mak tegur…mak memang bercita2 aku kerja terperap dalam opis…pakai lawa2 hari2 pegi keje…tak berjemur….

tp….aku memang tak boleh terperap…..lebih 3 jam duduk kat opis syaitan gemok2 bergayut kat mata…badan jadik letih..tak berbaloi langsung letih sbb terperap…biarlah letih lepas aku makan angin kat site…

(pas tu nak komplein jadik hitam pasal ape?)

owh..sgt hitam….nak pakai fey n leveli..baru muka leveli…awch…

3. saiko

kat site ada subcon2 yang nakal2 jugak…usik2 aku….lawak…takleh blah… kengkadang aku memang nak tergelak…cuma ada satu je welder yang mcm saiko…aku agak geli kalau dia yang kacau…muka saiko habes…aku takut…sebolehnye nak ikut jalan lain..tp structure tu bukan banyak access pun…kengkadang kena lalu juga….aku geli betul…konpius…padahal org lain kacau aku ok je….

4. mangkuk

org mangkuk ada dimana2 ye kawan2…

5. QC check!

owh…QC itu kacak!

6. QC hampeh!

owh..QC itu pula sgt hampeh!

7. squidwed

tahap pengejekkan suara aku sudah ditahap kronik…dak2 ni keje ejek aku bercakap saja….bob azwan ipin ejek aku leh carry lagi…dah tahap Q ngan ayman yang mcm serius tu pun join the club aku memang tak leh blah! depa kata suara aku mcm sinyu….terbaru depa kata mcm skuidwed…mcm setan…wargh!wargh! keji betul!

nota bob: ape lagi bob…tulis la blog…

nota jijul: jijul nak tulis blog jugak? “best” (buat best jari pengkor)

nota sedap: mentang2 suara aku tak sedap…