image

image

image

image

Entri ini sebagai penggerak kepada aku untuk kembali dgn entri2 ceria….
(ayat mcm chekgu BM)

Kokon kata da lama takde photo kat blog aku….hehe..bukan aku tak nak hapdet dgn gambar…cumanye mcm rumit2 mak limah bila nak update pakai phone…

Semalam PM dtg yard aku…so ada high tea la konon2..polis toksah ckp la dia punyer ramai…tp masalah pakaian memang takde sbb pakai baju keje…so maintain slekey..pulak tu paginye aku line walk untuk kill punchlist…maka jgn harapla baju aku dalam keadaan segar..

Berikut sedikit sebanyak gambar semalam…gambar PM atas stage kecik sbb dari jauh…masa dia lalu sebelah batt hengpone dah kong…so tak dpt amek…(padahal sibuk melantak otak2)

ooo yea….bubur durian sgt lazat…aku santap dua round…giler lazat….nyum nyum nyum…