kita wat cerita stail bullet points…biar nampak ringkas dan padat!

– masuk project baru….barulah sgt…..project lama..pastu aku keluar…bikin 3-4 project…project lama tak abis lagi….masuk balik project lama

-hari2 sakit kepala dgn ini project! mcm haram

-meeting untuk naik gaji kena pospon lagi…management ni pon bukan pandai sgt…kengkadang bodoh jugak…

-berangan gaji masuk nak beli boot baru…tp kena kensel sbb lupa…lum baya zakat

-blog dah lapan abad tak update…jalan blog org laaaaaagila lama tak buat…menjadik2 aku punya sombong…

-mood nak berblog dah hampir zero….(tp setiap kali update leh dapat panjang…ntah ape ilmu pakai)

-tak best pun jadik engineer…

-teringin nak jadik tukang masak

-kengkadang teringin nak jadik tukang jahit….

-nak masuk biggest loser

-bulan ni takde OT…bulan depan punyer gaji baru boleh senyum

-berangan nak beli banglo

-kengkadang rajin

-selalunyer malas

-basikal hebat bila turun opis sbb jalan semua slope turun bukit….bila nak balik hidung kembang kempis kayuh

-hari2 pun mak masak sedap

-ada org on keypad tone pastu taip msg masa meeting…tak tau dia ni bodoh ke hape…

-harini aku notice kalau sebut ‘actual’ banyak2 kali pakai air liur lebih bayak dari biasa…

-Safety Officer salah sebut ‘competency’ dalam meeting…dia sebut ‘compesenty’…(sumpah aku tak ketawa…aku senyum je)

-Ipin salah sebut Wijaya..dia sebut ‘Wijarab’ sejurus selepas aku sebut ‘Action Builder’ instead of ‘Actual builder’

-dah masuk musim limau…2-3 minggu ni kembung makan limau aje le…

gambar hiasan

p/s: nampak 2-3 org korek idung kat site…aku terpikir depa ni dtg2 jumpa aku diskas pasal fabrication tunjuk2 drawing dah baso tgn ke belum….?